Goedkoop rijbewijs halen Amsterdam

Goedkoop je rijbewijs halen in Amsterdam?

Het is één van de grootste uitgaven van je leven, je rijbewijs. Je wilt hierop zoveel mogelijk besparen en snel klaar zijn met lessen. Daarnaast wil je ook niet te veel gaan lessen, daarom hebben wij voor iedereen een pakket op maat. Samen met je rij-instructeur bepaal je hoeveel lessen jij nodig hebt, dit gebeurt na je gratis proefles. De rij-instructeur kan dan een aantal lessen adviseren. Blijkt uit eindelijk dat je toch minder lessen nodig heb, dan krijg jij gewoon je geld terug!

 

Betaal nooit teveel bij Rijschool Sila

Voor zo’n grote gebeurtenis als dit, wil je natuurlijk alleen maar het beste en je wilt alleen niet te veel betalen. Daarom zoek je niet alleen de beste rijschool, maar ook een leuke!

Rijschool Sila heeft leuke instructeurs en garandeert dat je les krijgt in een nette, schone en veilige auto. Dit alles is natuurlijk niet het belangrijkste, je wilt zo goedkoop mogelijk je rijbewijs halen in Amsterdam. Rijschool Sila behoort tot de selecte groep van de beste rijscholen van Amsterdam en garandeert je een top rijopleiding.

Bovendien betaal je bij ons nooit teveel. Mocht je namelijk sneller slagen dan voorzien, dan betalen we je de resterende rijlessen gewoon netjes terug. Als een van de beste rijscholen van Amsterdam staan we namelijk garant voor onze kwaliteit. Met Rijschool Sila weet je zeker dat je er komt.

 

Volg een gratis* proefles

Voordat je komt rijlessen, wil je natuurlijk eerst een voorproefje. Daarom krijg je bij Rijschool Sila een gratis proefles! In een uur tijd bepaald de rij-instructeur jouw kwaliteiten achter het stuur en maakt daarna een inschatting hoeveel uur aan rijlessen je nodig heb. Ook kun je wennen aan de lesstijl van de instructeur en kan de instructeur natuurlijk ook aan jou en  jouw rijstijl wennen.

Laat je overtuigen van het feit dat je met een van de beste rijscholen in Amsterdam te maken hebt en schrijf je in voor een proefles. Een proefles bij Rijschool Sila kost €25,-. Besluit je na de proefles een pakket bij Rijschool Sila af te nemen, krijg je €25,- korting! Kortom, een gratis proefles.

 

Wil jij goedkoop je rijbewijs halen in Amsterdam?

Benieuwd naar de kosten van het halen van een rijbewijs? Bekijk de verschillende lespakketten van Rijschool Sila. Grotere pakketten met meer lessen zijn natuurlijk in overleg ook mogelijk.
Vragen over de rijlessen van Rijschool Sila? Neem dan contact met ons op!

1 reactie

  1. Jan de Boer

    Beste Rijschool Sila,

    Ik wil graag het onbeperkte lesplan voor 250 Euro per maand volgen.
    Mag ik dan zoveel lessen per week als ik wil?

    Hoelang mag ik over het terugbetalen doen?

Plaats een reactie